IK BEN SUZAN KARS

Ik werk in Groningen, in het zuidwesten van de stad, een groene wijk niet ver van Stadspark en A7. Als je me inschakelt als budgetcoach beginnen we altijd met een verkennend gesprek. Vrijblijvend, persoonlijk, laagdrempelig, doelgericht. Al snel wordt dan duidelijk wat ik precies voor je kan doen - en of jij mij daar de geschikte persoon voor vindt. Minstens zo belangrijk.

Geef dat vooral eerlijk aan, want vertrouwen, op één lijn zitten, nuchter én met plezier samenwerken, dat wordt in de weken die volgen allemaal van groot belang. Zonder wederzijds vertrouwen en een zakelijke 'klik' heb je weinig aan een budgetcoach.

De voorliefde voor ondernemen, iets goeds doen met je geld, soms gedurfd maar altijd met verstand, die voorliefde zat er al vroeg bij me in.
Vanaf 1993 heb ik verschillende bedrijven opgericht of overgenomen.
Onder andere op het gebied van softwareontwikkeling, e-commerce, kaartverkoopsystemen, platform voor kaartverkoop met spaarpunten, evenementenplanning, een in- en outbound callcenter, internetfiltering en business intelligence. Ook internationaal: een van de bedrijven waar ik voor werkte had vestigingen in Nederland en India. Op het hoofdkantoor in Roden had ik de dagelijkse leiding over de financiële administratie, inkoop, personeel en facilitair voor de kantoren in Nederland.

Als budgetcoach help ik je graag op een begripvolle, respectvolle en praktische manier, natuurlijk met inzet van al mijn zakelijke kennis, plus alles wat ik weet over financiële administraties, regelingen en toeslagen. Maak er gerust gebruik van.

Is een budgetcoach wel iets voor jou?
Neem contact op - en je weet al snel meer.